Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Dezinfectant Bioclever Suprafete cu trigger 500 ML ( ECOLOGIC )
  • Dezinfectant Bioclever Suprafete cu trigger 500 ML ( ECOLOGIC )

    Momentan indisponibil
    BIOCLEVERDT500ML

  • 20.13 lei fara TVA
    23.95 lei cu TVA

    Dezinfectant Bioclever Suprafete cu trigger 500 ML ( ECOLOGIC )

Caracteristici tehnice

Dezinfectant Bioclever Suprafete cu trigger 500 ML ( ECOLOGIC )

TIPUL DE PRODUS BIOCID, conform anexei V la Regulamentul (UE) nr. 528/2012 privind punerea la dispozitie pe piata si utilizarea produselor biocide: Grupa principala 1: Dezinfectanti, Tipul produsului biocid: TP2- Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale 

DOMENIUL DE UTILIZARE: unitati sanitare, industrial, casnic si in colectivitati Produs biocid utilizat pentru igiena umana, pentru dezinfectarea suprafetelor in unitati sanitare, obiecte pentru ingrijirea pacientilor, industrial, casnic si in colectivitati. 

Indicatii de utilizare, timp de expunere si dozaj: - Pentru dezinfectarea suprafetelor; - Se foloseste nediluat; - Dezinfectarea suprafatelor prin stergere si stropire.Pentru 1 mp suprafata sunt necesari 10 - 100 ml solutie, in functie de rugozitatea suprafetei. Se recomanda un contact cu suprafata intre 30 sec si 5 minute (vezi tabelul pt eficacitate). - Nu necesita clatire Metoda de aplicare: manual prin stropire, pulverizare, cu laveta sau prin nebulizare.

Dezinfectant Bioclever Suprafete cu trigger 500 ML ( ECOLOGIC ) - Produs in ROMANIA


Disclaimer

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Te-ar putea interesa si...