Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Beauty blender pentru aplicare fond de ten, forma de ou, alb
 • Beauty blender pentru aplicare fond de ten, forma de ou, alb

  in stoc
  1500

 • 11.76 lei fara TVA
  13.99 lei cu TVA

  Beauty blender pentru aplicare fond de ten, forma de ou, alb

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Beauty blender pentru aplicarea fondului de ten este ideal pentru realizarea unui make-up acasa sau a unui make-up profesional. Acesta intinde produsul uniform pe ten; uniformizarea se realizeaza prin miscari circulare. Forma acestuia de ou, ajuta la aplicarea produsului si in zonele mai anevoioase si este potrivit pentru toate tipurile de ten. Datorita materialului din care este conceput, acesta ofera o acoperire mai buna decat pensula sau degetele. Culoare: alb Cantitate: 1 bucata

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..