Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Benzi PPSB pentru epilat, 7x22cm, 100 bucati
 • Benzi PPSB pentru epilat, 7x22cm, 100 bucati

  in stoc
  0146-PPSB

 • 6.76 lei fara TVA
  8.05 lei cu TVA

  Benzi PPSB pentru epilat, 7x22cm, 100 bucati

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Epilatul cu ceara de unica folosinta este cea mai rapida, igienica si sigura metoda de indepartare a parului nedorit. Benzile de epilat sunt la fel de eficienta precum epilatul cu ceara traditionala, acestea elimina in totalitate ceara si lasa pielea catifelata si hidratata. Sunt de unica folosinta Dimensiuni: 7 cm x 22 cm Culoare: alb 100 buc

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..