Boxeri de unica folosinta 50 buc
 • Boxeri de unica folosinta 50 buc

  in stoc
  1241-V

 • 71.23 lei fara TVA
  84.76 lei cu TVA

  Boxeri de unica folosinta 50 buc

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Setul de boxeri PRIMA, pentru barbati, contine 50 bucati.

 Produsul este realizat din TNT (material netesut), albastru, de calitate superioara si este prevazut cu elastic.

 Este de unica folosinta, oferind protectia si igiena necesare oricarui pacient sau client. 

Produsul este destinat uzului profesional, in saloanele de remodelare corporala sau cosmetice, centrelor SPA si cabinetelor de masaj. Dimensiunea este universala, 65 x 56 cm.

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..