Prosoape cosmetice , 40x45cm, ALB, 50 buc
 • Prosoape cosmetice , 40x45cm, ALB, 50 buc

  in stoc
  1025-40X45

 • 19.63 lei fara TVA
  23.36 lei cu TVA

  Prosoape cosmetice , 40x45cm, ALB, 50 buc

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Prosoapele de hartie aerata , albe, de 40x45cm, 50 gr, 50 buc, sunt un bun inlocuitor pentru prosoapele de material fiind foarte absorbante.

 Acestea sunt utilizate pentru a sterge pielea si suprafetele.

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..