Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Bisturiu de unica folosinta, lama otel-carbon - 15
 • Bisturiu de unica folosinta, lama otel-carbon - 15

  in stoc
  1302_15

 • 11.39 lei fara TVA
  13.55 lei cu TVA

  Bisturiu de unica folosinta, lama otel-carbon - 15

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Bisturiu monobloc. Se foloseste pentru chirurgie, disectia anatomica. Usor de utilizat. Maner din plastic care ofera dexteritate si distanta fata de rana. Acesta permite eliminare in siguranta dupa folosire. Ofera o prindere sigura. De unica folosinta.

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..

Produse asemanatoare

Salvati 9%
Fesi / Fasa tifon 10m x 10cm
1.52 lei

1.16 lei

1.38 lei TVA Inclus

Comprese Nesterile Tifon

20.15 lei

23.98 lei TVA Inclus

Comprese Sterile Tifon

4.76 lei

5.66 lei TVA Inclus