Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Bisturiu electrocauter, 70mm, 2butoane, cablu 3metri, stecher cu 3 pini
 • Bisturiu electrocauter, 70mm, 2butoane, cablu 3metri, stecher cu 3 pini

  in stoc
  0604

 • 11.30 lei fara TVA
  13.45 lei cu TVA

  Bisturiu electrocauter, 70mm, 2butoane, cablu 3metri, stecher cu 3 pini

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Sterilitatea este garantata cu exceptia cazului in care s-a trecut de data expirarii sau ambalajul este deteriorat. Este de unica folosinta. Electrodul neutru pentru electrocauter trebuie sa fie aplicat in mod corespunzator la pacient inainte de a utiliza acest electrocauter pentru operatie. A se pune creionul intr-un loc sigur si pastrati-l izolat de pacient atunci cand este temporar nefolosit. Folositi creionul imediat dupa deschiderea ambalajului. Purtati echipament de protectie corespunzator. Nu puneti materialul contaminat in ambalajul original. Nu mancati, beti, fumati atunci cand folositi aparatul. Spalati-va bine dupa manipulare. Specificatiile produsului a. Campul frecventei: 0MH z̴ 1.0MHz; b. Debitul maxim al curentului: 1A; c. Lungimea cablului: 3m; d. Impedanta incarcarii: rezistenta impedanta non-electrica - 200Ώ e. Electrodul adopta materiale din otel inoxidabil Conectand mansonul si cutitul acoperitor - rasina de plastic ABS Cablul - fir flexibil PVC f. Cablul suporta forta de tragere de 20N, dureaza 15s fara deconectare. g. Intre electrod si cutitul acoperitor, poate suporta 50HZ current alternative, 2500v tensiune sinusoidala, dureaza 1min fara infiltrare. h. Izolatia cablului poate suporta 50HZ, 3000V tensiune sinusoidala, dureaza 1min fara infiltrare. i. Cablul suporta testul a 1.5v intr-un circuit deschis conectat la un echipament de frecventa chirurgicala, dureaza 30s fara infiltrare. j. Biocompatibilitatea sigura a electrodului respecta cerintele seriei ISO 10993. k. Partea conductive a electrodului este izolata de coada, iar materialul izolator realizează manșonul.

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..

Produse asemanatoare

Salvati 9%
Fesi / Fasa tifon 10m x 10cm
1.52 lei

1.16 lei

1.38 lei TVA Inclus

Comprese Nesterile Tifon

20.15 lei

23.98 lei TVA Inclus

Comprese Sterile Tifon

4.76 lei

5.66 lei TVA Inclus