Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Comprese Nesterile Tifon Fir XR
 • Comprese Nesterile Tifon Fir XR

  in stoc
  010133

 • 26.35 lei fara TVA
  31.36 lei cu TVA

  Comprese Nesterile Tifon Fir XR

  Sunt fabricate din tifon absorbant din bumbac 100% ce corespunde cu Standardul roman armonizat SR EN 14079 din noiembrie 2006, neted, albit si purificat, de culoare alba, inodor, curat, fara pete, fir XR.

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Sunt fabricate din tifon absorbant din bumbac 100% ce corespunde cu Standardul roman armonizat SR EN 14079 din noiembrie 2006, neted, albit si purificat, de culoare alba, inodor, curat, fara pete, fir XR.

Dimensiuni: 10cm x 20cm x 16 pliuri - 100buc/pachet.

Prezentare: pliate, ambalate cate 100buc in pungi de polietilena si colectiv in cutii de carton ondulat, marcare individuala si colectiva conform legislatiei, marcaj CE.

Valabilitate in conditiile nedeteriorarii ambalajului de 5 ani de la data fabricatiei.

Protejarea in timpul transportului si al depozitarii: ambalare in folie polietilena si in cutii carton ondulat.

Caracteristici tifon:

 • Aciditate si alcanilitate absente.
 • Hidrofilie  3 secunde (<10sec).
 • Fluorescenta absenta.
 • Numarul de fir (titrul) conform SR EN 14079, tip 17.
 • 100±5 fire de urzeala pe 100mm, 80±5 fire de batatura pe 100mm
 • Masa minima in g/mp 24.0

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..

Produse asemanatoare

Comprese Nesterile Tifon

20.15 lei

23.98 lei TVA Inclus

Comprese Sterile Tifon

4.76 lei

5.66 lei TVA Inclus