Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Cablu EKG cu 6 fire pentru defibrilator Corpuls 3, 1 set
 • Cablu EKG cu 6 fire pentru defibrilator Corpuls 3, 1 set

  in stoc
  1765-01

 • 438.63 lei fara TVA
  521.97 lei cu TVA

  Cablu EKG cu 6 fire pentru defibrilator Corpuls 3, 1 set

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Cablu EKG cu 6 fire pentru defibrilator Corpuls 3, 1 set.

Cablu EKG. Acest produs constă din conector lateral instrument, cablu, splitter, mufă splitter, fir conductor, conector electrod, toate materialele sunt din PVC medical, terminalele și conectorul constau din piese din cupru pur. 

Instructiuni de folosire: 

1. Introduceti conectorul lateral al cablului EKG pentru instrumente în priza dispozitivului EKG și conectati splitter-ul la priză. 

2. Conectati electrozii corezpunzători ai fiecărui conector de electrod. Notă: unele echipamente ar putea necesita un electrod de unică folosintă, pentru a garanta precizia măsurătorii; vă recomandăm să nu-l refolositi. 

3. Electrodul trebuie conectat la corpul pacientului printr-o placă salină, su solutie salină naturală, după ce electrodul a fost fixat. Notă: fiecare electrod corespunde pozitiei corpului uman, fără eroare. 

4. Monitorizarea normală. 

5. În functie de functiile dispozitivului, pot fi necesare steări privind cablul dispozitivului (pentru detalii, vă rugăm să consultati manualul echipamentului) Instructiuni de Securitate: 

a) Asigurati-vă că electati corect electrodul, să se potrivească și conectorului cablului EKG, în functie de locul testării și de cerintele privind echipamentul, care pot să difere; de aceea pot exista modele diferite de electrozi. Dacă nu le puteti potrivi și transmiterea semnalului este obstacolată, vă rugăm să înlocuiti cu celelalte modele de electrozi sau cu alt cablu EKG.

 b) Asigurati-vă că fiecare electrod este marcat cu amplasarea corectă. c)Acest cablu EKG este folosit la instrumente medicale specializate și este responsabilitatea operatorului să verifice dacă piesele sau echipamentele compatibile sau incompatibile vor afecta sau nu precizia testului; lipsa compatibilitătii poate duce la deteriorarea dispozitivului sau a acestui fir conductor EKG.

Disclaimer

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Te-ar putea interesa si...