Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Aparat sigilat pungi de sterilizare, inox, 2 suporturi role, 500W, 43x34x25mm
 • Aparat sigilat pungi de sterilizare, inox, 2 suporturi role, 500W, 43x34x25mm

  in stoc
  1781

 • 1,017.61 lei fara TVA
  1210.96 lei cu TVA

  Aparat sigilat pungi de sterilizare, inox, 2 suporturi role, 500W, 43x34x25mm

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Aparat sigilat pungi de sterilizare, inox, 2 suporturi role, 500W, 43x34x25mm

Aparat sigilat pungi de sterilizarese folosit pentru sigilarea pungilor in vederea sterilizarii instrumentarului dentar. Avantajele acestuia sunt: aparat robust, operare sigura si simpla, intretinere necosiisitoare, design placut. 

Carcasa este din otel inoxidabil, usor de curatat, anti-coroziv. Sigiliatorul este destinat utilizarii in clinici si cabinete dentare.

 Caracteristici cheie: in functie de dimensiunea pungilor, aparatul ajusteaza temperatura optima pentru sigilare. Are doua lame pentru o sectionare de inalta calitate. 

Instructiuni de utilizare: 

Conectati aparatul la o sursa de curent AC230V/50Hz. Pomiti aparatul de la intrerupatorul principal. Va dura 2 minute ca aparatul sa se preincalzeasca. Puteti incepe utilizarea sigilatorului cand ledul indicator se stinge. Exista doua orificii de ambele parti ale aparatului pentru instalarea barei de presare. Cand ledul indicator se stinge aparatul este gata de utilizare. Pentru temperatura optima de sigilare in vederea unei sigilari corecte, butonul de reglare a temperaturiii trebuie setat intre punctul 3 si 4. Rola de sterilizare trebuie asezata intre bara de presare si cea de sigilare cu partea transparent in sus. Trageti de maneta si continuati sa o apasati in jos pana cand punga de sterilizare se sigileaza corect. Dupa sigilare taiati punga culisand butonul rotund cu o viteza Constanta. Daca taiati punga prea repede s- au prea incet, aceasta nu se va taia in mod corect. Capatul rolei de sterilizare se insereaza din spate pe tija de sustinere, scotand capatul rolei intre bara de presare sic ea de sigilare. Cu partea transparenta in sus si asigurandu-va ca rola hartia ramane in pozitie ferma, trageti de aceasta pana cand ajunge la lungimea suficienta pentru instrumentul ce urmeaza a fi sterilizat. Apoi sigilati si taiati punga.

Disclaimer

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Te-ar putea interesa si...