Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Lavete Chirurgicale Sterile
 • Lavete Chirurgicale Sterile

  in stoc
  310107

 • Pret vechi: 14.41 lei
  10.50 lei fara TVA
  12.50 lei cu TVA
  Discount: 1.91 lei (13%) Salvati 13%

  Lavete Chirurgicale Sterile

  Lavete chirurgicale sterile (comprese abdominale) cu sau fara fir XR (radioopac), simple sau prespalate

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Lavete chirurgicale sterile (comprese abdominale) din tifon absorbant bumbac 100%, 17fire/cmp, 24g/mp, cu sau fara fir XR (radioopac), simple sau prespalate.
Pliate,cu margini tivite.

Ambalate: cate 5 buc/blister

Marcaj CE

Sterilizare: EO (etilenoxid)


Caracteristici:
Aciditate si alcanilitate absente
Cloruri absente
Hidrofilie 3 secunde (<10sec)
Fluorescenta absenta

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..