Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml
Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml
 • Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml

  In stoc (livrare 1-2 zile)
  SMUBP250

 • 1.75 lei fara TVA
  2.08 lei cu TVA

  Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml

 • Cantitatea minima pentru "Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml" este 10.

  +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull 2000ml

Pungi urinare adulti sterile cu valva push pull cu capacitatea de 2000ml sunt dispozitive medicale utilizate pentru colectarea urinei într-un mediu steril și controlat, pentru recoltarea de probe pentru analize sau în cazurile de incontinență urinară.

Sunt fabricate din material plastic transparent și rezistent la scurgeri, sunt echipate cu conectori universal acceptați, pentru a permite conectarea la sonda urinară sau cu alte dispozitive medicale. Partea inferioară a pungii este prevăzută cu un tub de drenaj flexibil și etanș, care poate fi conectat la un sistem de colectare sau la un recipient de urină. La extremitatea tubului de drenaj este localizata valva push-pull. Această valvă permite utilizatorului să controleze deschiderea și închiderea fluxului de urină prin simpla apăsare sau tragere a acesteia.

Au capacitate de colectare pana la 2000ml, cu gradatie la fiecare 100ml, permitand astfel colectarea exacta a cantitatii necesare.

Produs steril, de unica folosinta. Ambalate individual pentru pastrarea sterilitatii pana la momentul utilizarii.

Non toxic, non alergen, non pirogen

Disclaimer

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Te-ar putea interesa si...