Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Termometru digital cu timp scurt de masurare Thermoval Kids
 • Termometru digital cu timp scurt de masurare Thermoval Kids

  Momentan indisponibil
  925043

 • 37.74 lei fara TVA
  44.91 lei cu TVA

  Termometru digital cu timp scurt de masurare Thermoval Kids

Caracteristici tehnice

Termometru digital cu timp scurt de masurare Thermoval Kids 

Thermoval kids, termometrul cu desene vesele, masoara imediat temperatura copiilor. Rapiditatea masurarii, precum si afisajul usor de citit reduc solicitarea copilului pe durata masurarii temperaturii, aspect important cand cel mic nu are rabdare sau este deja indispus din cauza febrei. Monitorizeaza starea copilului tau cu termometrul Thermoval kids si ajuta l astfel sa se insanatoseasca rapid.

Proprietati:

 •  Masoara temperatura in 10 secunde;
 •  Memoreaza ultima valoare masurata;
 •  Afiseaza temperatura in *C;
 •  Semnal acustic cand termometrul este gata de masurare si la finalul masuratorii;
 •  Impermeabil pentru apa si dezinfectabil (poate fi complet scufundat in lichid);
 •  Inchidere automata dupa 3 minute;
 •  Baterie garantata pentru minimum 4000 de masuratori, care poate fi schimbata ulterior;
 •  Recomandat pentru masurarea temperaturii axilar, oral si rectal;
 •  Domeniu de masurare: 32 *C pana la 43,9 *C;
 •  Afisaj: afisaj LCD, cu trei pozitii;

Masurare la nivel rectal

Din punct de vedere medical, masurarea la nivel rectal este cea mai exacta metoda de masurare deoarece aproximeaza cel mai bine temperatura interna a corpului. Pentru aceasta, varful termometrului se introduce cu atentie in orificiul rectal (maxim 2 cm). Timpul de masurare este de aproximativ 10-15 secunde.

Masurare la nivel axilar

La nivel axilar se stabileste o temperatura de suprafata, care spre deosebire de temperatura masurata la nivel rectal poate diferi la adulti cu cca. 0,5 C  - 1,5 C. Timpul de masurare in cazul acestei metode este de 10?40 secunde. in acest caz, trebuie sa se ia in considerare faptul ca de ex. in cazul unei zone axilare racite nu se poate stabili un rezultat exact de masurare. Pentru a obtine un rezultat de masurare cat mai exact posibil, care sa corespunda cat mai fidel temperaturii interioare a corpului, recomandam o prelungire a timpului de masurare cu 5 minute.

Masurare orala

La nivelul cavitatii bucale temperatura nu este omogena. Temperatura orala este, de regula, cu 0,3 ?C ? 0,8 ?C mai mica decat temperatura masurata la nivel rectal. Pentru acuratetea masurarii, plasati varful termometrului la stanga sau la dreapta radacinii limbii. Varful de masurare trebuie sa aiba contact permanent cu tesutul in timpul masurarii si trebuie sa fie asezat sub limba, in spatele uneia din cele doua cavitati de sub aceasta. Mentineti gura inchisa si respirati uniform pe nas. Nu consumati alimente si bauturi inainte de masurare. Timpul uzual de masurare este de aproximativ 10 ?30 secunde.

Indicatie:

Retineti ca Thermoval rapid/kids/kids flex este un termometru cu masurare maxima, ceea ce inseamna ca temperatura afisata poate creste daca masurarea continua si dupa semnalul sonor. Pentru determinarea temperaturii interne se recomanda masurarea la nivel rectal ca fiind cea mai exacta metoda, precum si prelungirea timpului de masurare cu 3 minute dupa semnalul sonor.

Disclaimer

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Te-ar putea interesa si...