Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Dezinfectant Maini - Oromed Gel - 5 litri
 • Dezinfectant Maini - Oromed Gel - 5 litri

  in stoc
  oromed-gel-5l

 • 323.63 lei fara TVA
  385.12 lei cu TVA

  Dezinfectant Maini - Oromed Gel - 5 litri

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Dezinfectant Maini - Oromed Gel - 5 litri

Dezinfectant maini sub forma de gel cu spectru larg de actiune, ce contine vitamine, substante hidratante/emoliente anti-imbatranire a pielii.

OROMED® Gel este un produs sub forma de gel hidroalcoolic gata de utilizare, cu un spectru larg antimicrobian destinat dezinfectiei chirurgicale si igienice a mainilor si antebratelor. Formula limpede, fara a fi aderenta si care nu lasa reziduuri, este placuta la utilizare, se usuca rapid si lasa mainile catifelate.

OROMED® Gel inglobeaza un sistem unic de protectie a pielii compus din substante hidratante, emoliente, vitamine si compusi cu actiune calmanta care protejeaza si cele mai sensibile maini de efectul dezinfectiei frecvente.

OROMED® Gel ofera protectie impotriva uscarii si iritatiei pielii. Continutul crescut de antioxidanti si substante antiimbatranire neutralizeaza actiunea nociva a radicalilor liberi ce cauzeaza imbatranirea premature. OROMED® Gel nu contine substante biocide, parfum si coloranti. Gelul este biodegradabil.

Spectru de acţiune: Bactericid,Tuberculocid, Fungicid, Levuricid, Micobactericid, Virusuri cu inveliș  (HBV, HCV, HIV,BVDV, Virusul gripal tip A, Herpes Virus, CORONAVIRUS, Vaccinia), Virusuri fara invelis (Adenovirus, Norovirus, Poliovirus). 

Aria de aplicare dezinfectant maini: dezinfecţia igienică şi chirurgicală a mâinilor prin frecare in domeniul medical, medicină dentară, colectivități, (azile, sali fitness, magazine), institutii, industria farmaceutică, saloane înfrumusețare/cosmetica, restaurante, hoteluri, transporturi, inclusiv cel aerian.

Te-ar putea interesa si...