Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Sort PVC 0.28mm 90x120cm verde Bianca
 • Sort PVC 0.28mm 90x120cm verde Bianca

  in stoc
  PRT 5CER3130010V

 • 18.93 lei fara TVA
  22.53 lei cu TVA

  Sort PVC 0.28mm 90x120cm verde Bianca

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Sorturi impermeabile din PVC

Sorturi din PVC lungi, recomandate pentru protectie la murdarie si lichide in industria alimentara, carmangerii/macelarii, spalatorii auto si curatatorii, componente electronice ( fabricare / intretinere ), cabinete  veterinare, etc.

Livrare in 3-5 zile lucratoare

Caracteristici sort din PVC impermeabil:

 • impermeabil
 • material: PVC panzat pe interior
 • dimensiuni: 90X120 cm
 • grosime: 0.28mm

Sort PVC 0.28mm 90x120cm Bianca: Culoare: verde Ambalat: individual; 40 buc/cutie

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..