Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M - 1 bucata
Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M - 1 bucata Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M - 1 bucata Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M - 1 bucata
 • Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M - 1 bucata

  in stoc
  1692-V

 • 59.00 lei fara TVA
  70.21 lei cu TVA

  Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M - 1 bucata

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Costum pentru tratamente corporale, culoare alb, marimea M, 1 bucata

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..

Produse asemanatoare