Dischete (Tampoane ) demachiante din bumbac
 • Dischete (Tampoane ) demachiante din bumbac

  in stoc
  SRTTAMP

 • 4.80 lei fara TVA
  5.71 lei cu TVA

  Dischete (Tampoane ) demachiante din bumbac

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Tampoane demachiante din bumbac sunt destinate ingrijirii cosmetice si igienei zilnice a adultilor si copiilor, indepartarii machiajului si lacului de unghii. Fabricate din bumbac 100% pentru a preveni reactiile alergice. Mai multe beneficii datorita suprafetei mai mari cu 8% fata de  tampoanele obisnuite rotunde.

Bandtex Medical

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor.

Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Afla totul despre noi..

Produse asemanatoare

DISCHETE DEMACHIANTE 120 PCS

4.75 lei

5.65 lei TVA Inclus

DISCHETE DEMACHIANTE 40 PCS

3.95 lei

4.70 lei TVA Inclus

DISCHETE DEMACHIANTE 70 PCS

2.97 lei

3.54 lei TVA Inclus