Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Capsule Omega 3-6-9 Optimum, Swiss Energy
 • Capsule Omega 3-6-9 Optimum, Swiss Energy

  In stoc furnizor (livrare 2-4 zile)
  CAPSULE-OMEGA-3-6-9-OPTIMUM

 • 52.20 lei fara TVA
  56.90 lei cu TVA

  Capsule Omega 3-6-9 Optimum, Swiss Energy

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Capsule Omega 3-6-9 Optimum, Swiss Energy

Omega 3-6-9 Optimum conține ulei de pește, ulei de in și ulei de primbră de seară. Acest complex nutrițional este o sursă de acizi grași esențiali Omega. Acizii grași Omega 3, 6, 9 sunt implicați în multe procese metabolice. Raportul lor optim în dietă este important pentru buna funcționare echilibrată a organismului și a sistemului imunitar. Acizii grași Omega 3, 6, 9 ajută la menținerea funcțiilor și structurii membranelor celulare ale corpului și organelor. Omega 3 EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii și ajută la menținerea articulațiilor sănătoase. Omega 6 este important pentru funcția vasculară sănătoasă și pentru sistemul imunitar. Omega 6 contribuie la dezvoltarea mentală și cognitivă.

Mod de administrare Capsule Omega 3-6-9 Optimum, Swiss Energy:

 • Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată.
 • Mod de utilizare: o capsulă pe zi cu o cantitate suficientă de apă, în timpul mesei sau după masă. Greutatea netă 1 capsulă 1,417 g ± 7.5%.
 • Forma de comercializare a produsului: cutie de carton cu flacon cu capac cu filet cu 30 capsule incolore moi, masa netă 42,51 g.
 • Contraindicații: Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua vitamine sau suplimente minerale.Contraindicat persoanelor alergice la peste.
 • Atenție: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj: lot, data fabricării și data expirării).

Te-ar putea interesa si...