Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
Capsule Omega-3 MultiVit, Swiss Energy
 • Capsule Omega-3 MultiVit, Swiss Energy

  In stoc furnizor (livrare 2-4 zile)
  CAPSULE-OMEGA-3-MULTIVIT

 • 71.07 lei fara TVA
  77.47 lei cu TVA

  Capsule Omega-3 MultiVit, Swiss Energy

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

Capsule Omega-3 MultiVit, Swiss Energy

Capsule Omega-3 MultiVit, Swiss Energy - Omega 3 Multivit conține o concentrație mare de acizi grași Omega-3 și 12 vitamine esențiale. Acest complex este ideal pentru menținerea tuturor funcțiilor vitale și a sistemelor corpului. Acizii grași Omega-3 EPA și DHA ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol bun. Nivelurile normale de colesterol bun sunt importante pentru menținerea sănătății vaselor inimii și a sângelui. Acizii grași Omega-3 au un efect asupra tensiunii arteriale și reglarea activității sistemului nervos. Omega-3 EPA și DHA ajută la menținerea articulațiilor sănătoase. Acizii grași Omega-3 au efect asupra vederii și stării pielii. Complexul de vitamine contribuie la un metabolism normal cu energie și la funcția normală a sistemului imunitar.

Mod de administrare - Capsule Omega-3 MultiVit, Swiss Energy: 

 • Doza zilnică recomandată: o capsulă pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată.
 • Mod de utilizare: o capsulă pe zi cu o cantitate suficientă de apă, în timpul mesei sau după masă. Greutatea netă 1 capsulă 1,417 g ± 7.5%.
 • Forma de comercializare a produsului: cutie de carton cu flacon cu capac cu filet cu 30 capsule incolore moi, masa netă 42,51 g.
 • Contraindicații: Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua vitamine sau suplimente minerale.Contraindicat persoanelor alergice la peste.
 • Atenție: A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj: lot, data fabricării și data expirării).

Te-ar putea interesa si...