Transport gratuit la comenzi de peste 200 ron
GINKGO BILOBA & GINSENG fiole buvabile
 • GINKGO BILOBA & GINSENG fiole buvabile

  In stoc furnizor (livrare 2-4 zile)
  GINSENG-fiole

 • 13.82 lei fara TVA
  15.06 lei cu TVA

  GINKGO BILOBA & GINSENG fiole buvabile

 • +
  Cere oferta

Caracteristici tehnice

GINKGO BILOBA & GINSENG fiole buvabile

Ingrediente active2500 mg din care extract Ginkgo Biloba – 1000 mg, extract Ginseng (Panax Ginseng) – 1500 mg.

Recomandăricirculațieimunitate, piele, păr, sistemul energetic, activitate sexualămemorie

Ingrediente/fiolă(10ml):  apă purificată, sirop de porumb cu conţinut ridicat de fructoză, pulbere din frunze de Ginkgo biloba – 10%, lăptişor de matcă – 3%, pulbere din rădăcină de Ginseng (Panax ginseng) – 2%.

Mod de utilizare Ginkgo Biloba & Ginseng:
Oral, odată sau de două ori pe zi, înainte de micul dejun şi de culcare, câte una sau două fiole, cu apă călduţă. Se agită bine (deoarece acest produs poate sedimenta, fără schimbarea calităţii şi a efectelor), se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul.

Precauții:
A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă că nu puteţi lua preparate pe bază de lăptişor de matcă, miere sau propolis. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergenic la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea de urgenţă a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A se administra cu prudenţă în caz de diabet. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).

Te-ar putea interesa si...