Povestea Noastra

O afacere de familie nu poate avea succes daca membrii familiei nu investesc timp si efort in dezvoltarea ei. Dat fiind contextul politico-social, cele mai longevive afaceri de familie din România abia trec de un sfert de secol de existență. Organizatia noastra a inceput acum 28 de ani ca o mica afacere de familie. Familia de ingineri Margareta si Viorel au pus bazele afacerii in anul 1991 si in scurt timp a dezvoltat brandul Bandtex pentru produse din tifon medical. Generatia urmatoare a fost implicata in activitate si pe parcurs si-a adus aportul in progresul acesteia si trecerea la un nivel superior. Dezvoltarea a continuat sub o forma moderna, cu o larga viziune interna si internationala.

Despre noi

Brand-urile BANDTEX si SANROTEX MEDICAL sunt reprezentate in prezent prin Grupul de firme Sanrotex Trading SRL si Bandtex Grup SRL. In nomenclatorul de consumabile medicale se regasesc dispozitive medicale din clasele I, Is si IIa. Produsele noastre sunt destinate spitalelor, clinicilor medicale private, laboratoarelor, cabinetelor medicilor de familie, dar si distribuitorilor in domeniul dispozitivelor medicale. In urma experienței acumulate și abordarii orientate catre client, grupul si-a dezvoltat un portofoliu cu o gamă largă de produse, care sa poata răspunde nevoilor diverse ale clientilor. Produsele noastre garanteaza un inalt standard de calitate si respecta totodata reglementarile in vigoare in domeniul dispozitivelor medicale. Atat activitatea de productie cat si cea de import si distributie se desfasoara in cadrul unui sistem de management al calitatii pentru dispozitive medicale certificat conform SR EN ISO 13485.

Calitate garantata

Pe baza experienței acumulate în cei 28 de ani de existență pe piața românească, putem spune că unul din cele mai importante lucruri pentru noi este calitatea produselor pe care le comercializăm. Pentru a vinde un produs calitativ nu este suficient să ne ghidam doar dupa caracteristicile tehnice ale produsului, ci este necesar să luăm în considerare si aspecte precum: termen de garanție extins, mod de ambalare, siguranța si performanța in utilizare, referințele pe care le primim de la clienți sau parteneri. Prin urmare, oferirea unor produse de înaltă calitate este principiul de la care nu ne abatem niciodată.

Profesionalism si eficienta

Prin intermediul serviciilor si produselor noastre, dorim sa realizam și sa menținem o relatie bazata pe încredere și profesionalism cu scopul de a oferi clienților noștri rezultate la standardele vizate și chiar mai mult decat atât. Urmărim ca prin gestionarea eficientă a prezentului să construim un viitor orientat spre oportunități de creștere și dezvoltare continuă, atât in ceea ce priveste cerințele și nevoile clienților, cât și cele ale salariaților.Profesionalism prin: produse de calitate, vechime pe piață, stabilitate, livrare rapida, eficiență organizațională, dezvoltare continua.

Produse de top

De la început, BANDTEX si SANROTEX MEDICAL și-au asumat un angajament important pe termen lung pentru furnizarea celor mai bune produse. Și când spunem cele mai bune, ne referim la mai mult decât la acele produse necesare, ne referim la produse de calitate, imbunatatire continua, raport calitate-pret excelent. Ne referim la toate procesele implicate.

Misiunea noastra

Satisfacerea nevoilor clienților reprezintă misiunea noastră principala, de asemenea si identificarea şi analiza continuă şi cuprinzătoare a aşteptărilor clienţilor, transpunerea acestora în realizarea produselor şi serviciilor, în modul de desfăşurare a interacţiunii cu clienţii, cu scopul dezvoltării şi menţinerii unor relaţii pe termen lung.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Preț
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Contează
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Menu principală Categorie Menu CONTACT DETAILS
Ce căutați în Partdo?
Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor