Acest acord de confidențialitate te informează asupra informațiilor pe care le colectăm în procesul de utilizare a site-ului. Aceste informații sunt colectate de compania noastră, în calitate de operator de date cu caracter personal și prin lege suntem obligați să vă informăm de modul cum sunt folosite aceste date și care sunt drepturile pe care le aveți în calitate de utilizator.

Știm că vă interesează ce se întâmplă cu datele dvs. cu caracter personal și modul în care acestea sunt utilizate și dorim să vă asigurăm că acestea se utilizează cu atenție.Această declarație de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți ce date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele.

Vă rugăm să vă familiarizați cu practicile noastre referitoare la confidențialitate și, dacă aveți întrebări, ne puteți contacta prin e-mail la adresa: [email protected]

1. Cine colectează datele cu caracter personal?

Toate datele cu caracter personal furnizate sau colectate de către SC SANROTEX TRADING SRL în calitate de operator de date cu caracter personal.

Această declarație de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal colectate de compania noastră în legătură cu serviciile și produsele pe care le oferim.

2. Ce date cu caracter personal sunt colectate?

Date cu caracter personal înseamnă orice informație care poate fi utilizată pentru a identifica direct sau indirect o anumită persoană. Această definiție include datele cu caracter personal colectate offline prin intermediul campaniilor de marketing direct, serviciilor de marketing, market research, servicii de testări și evaluări psihologice și prin intermediul site-urilor web.

Este posibil să vi se solicite să furnizați datele dvs. cu caracter personal atunci când ne contactați. De asemenea, putem combina aceste informații cu altele pentru a ne îmbunătăți produsele, serviciile, conținutul și reclamele.

Nu aveți obligația să furnizați Companiei datele cu caracter personal pe care le solicităm, dar dacă alegeți să nu faceți acest lucru, este posibil să nu vă putem furniza produsele sau serviciile noastre sau o calitate superioară a serviciului sau să vă răspundem la întrebări despre produsele și serviciile noastre.

2.1. Modalități prin care colectăm datele dvs. cu caracter personal

Putem colecta date cu caracter personal dintr-o varietate de surse. Acestea includ:

 • datele cu caracter personal pe care ni le oferiți direct, pe bază de consimțământ. Colectăm date despre modul în care utilizați serviciile și produsele noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizați sau cu care vă conectați. De asemenea, colectăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați un cont pentru a beneficia de serviciilor noastre sau atunci când participați la proiectele noastre (de exemplu dar fără a se limita la studii de piață, testări etc). În acest sens, este posibil să solicităm date cu caracter personal, cum ar fi numele, sexul, data nașterii, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, precum și date cu caracter sensibil.
 • datele cu caracter personal pe care le colectăm automat. De asemenea, primim și stocăm anumite tipuri de date cu caracter personal ori de câte ori interacționați cu noi online. De exemplu, utilizăm module pentru a obține date cu caracter personal atunci când browserul dvs. accesează site-urile web sau reclamele noastre. Datele dvs. cu caracter personal sunt, de asemenea, colectate atunci când efectuați căutări, cumpărați, postați, participați la un concurs sau la un chestionar sau atunci când comunicați cu echipele noastre de asistență pentru clienți. Exemple de tipuri de date cu caracter personal pe care le colectăm includ; adresa IP, ID-ul dispozitivului, date despre locație, informații despre computer și conexiune, cum ar fi tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, tipuri și versiuni de conectare ale browserului, istoricul cumpărăturilor. În timpul navigării pe site-ul/site-urile Companiei, putem utiliza, de asemenea, instrumente software pentru măsurarea și colectarea informațiilor despre sesiune, inclusiv timpii de reacție ai paginii, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii și metodele utilizate pentru a parcurge pagina. De asemenea, este posibil să colectăm informații tehnice pentru a ne ajuta să vă identificăm dispozitivul pentru prevenirea fraudelor și pentru diagnosticare.
 • datele cu caracter personal pe care le colectăm din alte surse. Putem colecta date cu caracter personal din surse publice sau din alte surse, inclusiv de la partenerii noștri de încredere și terțe părți, ca de ex atunci când utilizați funcționalitatea „Like” pe Facebook sau funcționalitatea „+1” pe Google+. În astfel de cazuri partenerii noștri vor obține acordul dvs. expres pentru a proceda la astfel de operațiuni de transfer.

3. În ce scop utilizăm datele dvs.?

Colectăm, procesăm și dezvăluim datele dvs. cu caracter personal numai în scopuri specifice și limitate. De exemplu, pentru a vă procesa plățile, pentru a evalua și gestiona orice reclamații, pentru a dezvolta și îmbunătăți serviciile, metodele de comunicare și funcționalitatea site-urilor noastre web, pentru a vă oferi produse personalizate, comunicații și publicitate orientată, cât și recomandări de servicii.

De asemenea, creăm profiluri analizând informațiile despre comportamentul dvs. de navigare, căutările și cumpărăturile efectuate și interacțiunile cu comunicațiile mărcii noastre construind segmente (creând grupuri care au anumite caracteristici comune) și plasând datele dvs. cu caracter personal într-unul sau mai multe segmente.

Colectăm, procesăm și dezvăluim datele dvs. cu caracter personal în scopuri variate ca de exemplu:

 • Pentru a vă procesa plățile, dacă achiziționați produsele noastre, pentru a vă putea furniza starea comenzii, pentru a vă ajuta cu întrebările și cererile și pentru a evalua toate reclamațiile;
 • Pentru a participa la serviciile oferite de Companie (fie că aceste servicii iau forma studiilor de piață, testări și evaluări psihologice/profesionale etc);
 • Pentru a procesa comenzile dvs. de produse, indiferent de forma în care acestea sunt oferite (vânzări online, etc)
 • Pentru a procesa și a răspunde solicitărilor dvs. sau pentru a vă contacta pentru a vă răspunde la întrebări și/sau solicitări;
 • Pentru a dezvolta și îmbunătăți produsele, serviciile, metodele de comunicare și funcționalitatea site-urilor noastre web;
 • Pentru concursurile sau promoțiile la care participați;
 • Pentru a vă comunica informații și pentru a vă gestiona înregistrarea și/sau abonamentul la buletinul nostru informativ sau alte comunicări;
 • Pentru a gestiona nevoile noastre zilnice de afaceri în ceea ce privește participarea dvs. la concursurile, tombolele sau activitățile și solicitările noastre promoționale;
 • Pentru a autentifica identitatea persoanelor care ne contactează prin telefon, mijloace electronice sau alte metode;
 • Pentru instruire internă și asigurarea calității;
 • Pentru a înțelege și a evalua interesele, dorințele, și nevoile în schimbare ale consumatorilor, pentru a îmbunătăți site-ul web, produsele și serviciile noastre curente și/sau pentru a dezvolta noi produse și servicii;
 • Pentru a furniza produse personalizate, comunicații și reclamă orientată, precum și recomandări de produse pentru dvs.

Atunci când colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal în scopurile menționate mai sus sau în alte scopuri, vă vom informa înainte sau în momentul colectării.

După caz, vă vom solicita acordul pentru a procesa datele cu caracter personal. Dacă v-ați dat acordul pentru activitățile de procesare, aveți dreptul să vă retrageți acordul în orice moment.

Procesăm datele dvs. cu caracter personal pentru a realiza un contract din care faceți sau veți face parte. De exemplu, trebuie să procesăm datele dvs. cu caracter personal pentru a livra un produs sau un serviciu pe care l-ați achiziționat.

De asemenea, procesăm datele dvs. cu caracter personal atunci când avem o obligație legală (de exemplu: obligații fiscale sau referitoare la asigurările sociale) pentru a efectua o astfel de procesare.

4. Cui vor fi comunicate informațiile?

Compania comunică datele dvs. cu caracter personal intern și anumitor terțe părți selectate în următoarele situații:

Furnizori de servicii de terță parte. Pentru a vă satisface cererile, a răspunde la solicitări, satisface comenzile, onora cupoane, pentru a vă permite să participați la tombole sau pentru a face diferite alte funcții, servicii și materiale disponibile pe site-urile noastre web, comunicăm datele dvs. cu caracter personal furnizorilor de servicii terță parte care îndeplinesc funcții în numele nostru, cum ar fi companiile care: găzduiesc sau operează site-urile web ale societatii, procesează plăți, analizează date, furnizează servicii clienților, servicii poștale sau de livrare și sponsori sau alte terțe părți care participă sau administrează promoțiile noastre. Aceștia au acces la datele cu caracter personal necesare pentru a-și îndeplini funcțiile, dar nu le pot folosi în alte scopuri. Mai mult, aceștia trebuie să proceseze aceste date cu caracter personal în conformitate cu prezenta Declarație de confidențialitate și în conformitate cu legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor.

Comunicarea legală. Putem transfera și comunica datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți:

 • Pentru a ne conforma cu o obligație legală;
 • Când credem cu bună credință că este necesar conform unei legi aplicabile;
 • La cererea autorităților guvernamentale care efectuează o anchetă;
 • Pentru a verifica sau a impune „Termenii de utilizare” sau alte politici aplicabile;
 • Pentru a detecta sau proteja împotriva fraudelor sau a oricăror vulnerabilități tehnice sau de securitate;
 • Pentru a răspunde unei situații de urgență; sau altfel
 • Pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranța sau securitatea terțelor părți, a vizitatorilor site-urilor web ale companiei sau a publicului.

5. CUM VĂ PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Compania ia în serios siguranța datelor dvs. cu caracter personal. Depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele cu caracter personal de abuz, interferențe, pierdere, acces neautorizat, modificare sau divulgare.

Măsurile noastre includ implementarea unor controale de acces adecvate, investind în cele mai recente capabilități de securitate a informațiilor pentru a proteja mediile IT pe care le deținem și pentru a asigura criptarea, pseudonimizarea și anonimizarea datelor cu caracter personal ori de câte ori este posibil.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal este permis numai în rândul angajaților și agenților noștri, pe baza unei necesități de cunoaștere și sub rezerva unor obligații stricte de confidențialitate contractuală atunci când sunt procesate de terțe părți.

6. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atâta timp cât avem nevoie de ele în scopul pentru care sunt procesate. De exemplu, dacă efectuați o achiziție online de la noi, vom păstra datele referitoare la achiziția dvs., astfel încât să putem efectua contractul specific pe care l-ați încheiat și apoi vom păstra datele cu caracter personal pe o perioadă care ne permite să gestionăm sau să răspundem oricăror reclamații, întrebări sau preocupări legate de achiziție.

Datele dvs. pot fi, de asemenea, păstrate astfel încât să putem continua să vă îmbunătățim experiența și să ne asigurăm că primiți orice recompense de loialitate care vi se cuvin.

Păstrăm datele identificabile pe care le colectăm direct în scopuri de vizare cât mai puțin timp posibil, după care luăm măsuri pentru a le șterge definitiv.

Vom revizui în mod activ datele cu caracter personal pe care le deținem și le vom șterge în siguranță sau, în unele cazuri, le vom anonimiza, atunci când nu mai există o nevoie legală, de afaceri sau de consum.

7. Care sunt drepturile dvs.?

Dacă procesăm datele dvs. cu caracter personal, aveți mai multe drepturi asupra modului în care datele sunt procesate și puteți exercita aceste drepturi în orice moment. Vă oferim o prezentare generală a acestor drepturi mai jos împreună cu ceea ce implică acest lucru pentru dvs. Puteți să vă exercitați drepturile trimițând un mesaj la adresa de email [email protected] sau ne puteți trimite o solicitare completând pe site-ul nostru formularul Contact.

 • Dreptul de a fi informați. Aveți dreptul să primiți informații clare, transparente și ușor de înțeles cu privire la modul în care utilizăm datele cu caracter personal și drepturile dvs. Prin urmare, vă furnizăm informații în această Declarație.
 • Dreptul la acces și rectificare. Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să actualizați datele dvs. cu caracter personal în orice moment. Înțelegem importanța acestui lucru și dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă rugăm să ne contactați.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt portabile. Aceasta înseamnă că pot fi mutate, copiate sau transmise electronic în anumite situații.
 • Dreptul de a fi omise. În anumite situații, aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor. Dacă doriți să ștergeți datele cu caracter personal pe care le deținem, vă rugăm să ne anunțați și vom lua măsuri rezonabile pentru a răspunde solicitării dvs. în conformitate cu cerințele legale. Dacă datele cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în nici un scop și nu trebuie să le păstrăm, vom face tot posibilul pentru a le șterge, distruge sau dezidentifica definitiv.
 • Dreptul de a restricționa procesarea. În anumite situații, aveți dreptul de a restricționa procesarea datelor dvs. cu caracter personal.
 • Dreptul de a refuza. În anumite circumstanțe, aveți dreptul să refuza anumite tipuri de procesare, inclusiv procesarea pentru marketingul direct (de exemplu: să primiți e-mailuri de la noi cu anunțuri sau să fiți contactați cu diverse oportunități).
 • Dreptul de a face o sesizare la o autoritate de supraveghere. Aveți dreptul să faceți o sesizare directă la orice autoritate de supraveghere locală cu privire la modul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal.
 • Dreptul de a vă retrage acordul. Dacă v-ați dat acordul la tot ceea ce facem cu datele dvs. cu caracter personal (mai exact, folosim acordul ca bază legală pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal ), aveți dreptul să vă retrageți acordul în orice moment (deși, dacă faceți acest lucru, nu înseamnă că tot ce am făcut cu datele dvs. cu caracter personal cu acordul dvs. până în acel moment este ilegal). Vă puteți retrage oricând acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal, contactându-ne cu detaliile furnizate mai jos.
 • Drepturi legate de procesul decizional automat. Aveți dreptul de a accepta o decizie bazată exclusiv pe prelucrarea automată și care produce efecte juridice sau de altă natură asupra dvs. În special, aveți dreptul: să obțineți intervenție umană; să vă exprimați punctul de vedere; să obțineți o explicație a deciziei la care s-a ajuns după o evaluare; să atacați o astfel de decizie.

Puteți obține informații suplimentare și sfaturi despre drepturile dvs. de la autoritatea de reglementare a protecției datelor.

8. Cum ne contactați?

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Precizările de confidențialitate sau la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Companie sau dacă doriți să faceți o sesizare cu privire la o posibilă încălcare a legilor locale privind confidențialitatea, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la adresa de email [email protected] sau ne puteți trimite o solicitare completând pe site-ul nostru formularul Contact.

Când primim o întrebare cu privire la confidențialitate sau o solicitare de acces, avem o echipă dedicată care triază persoanele de contact și încearcă să discute despre preocuparea sau solicitarea specifică pe care doriți să o rezolvați. Dacă problema dvs. poate fi mai substanțială, este posibil să vă solicităm mai multe informații. Toate aceste probleme substanțiale primesc un răspuns. Dacă răspunsurile primite nu sunt satisfăcătoare, puteți trimite o sesizare autorității de supraveghere ANSPDPC. Dacă ne solicitați, ne vom strădui să vă furnizăm informații despre mijloacele relevante pentru sesizări care ar putea fi aplicabile situațiilor dvs.

9. Cum actualizăm prezenta declarație?

Vom actualiza prezenta Declarație de confidențialitate atunci când este necesar pentru a reflecta feedbackul clienților și modificările produselor și serviciilor noastre. Când vom posta modificări la aceste precizări, vom revizui data „Ultimei actualizări” din partea de sus a acestor precizări. Dacă modificările sunt semnificative, vom furniza o declarație mai evidentă (inclusiv, pentru anumite servicii, notificare prin e-mail cu privire la Declarația de confidențialitate). Vom păstra, de asemenea, versiunile anterioare ale prezentei Declarații de confidențialitate într-o arhivă pentru a le revizui dacă doriți.

Nu vă vom reduce drepturile în conformitate cu prezenta Declarație de confidențialitate fără acordul dvs.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Preț
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Contează
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Menu principală Categorie Menu CONTACT DETAILS
Ce căutați în Partdo?
Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor