KLINOZYME – Detergent trienzimatic concentrat

în Scu: KLI5DTC
în stoc

87,50 lei393,60 lei

  Livrare rapida oriunde in tara in 2-5 zile lucratoare

  Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON

  Fără taxe suplimentare pentru kg sau km exterior

  Retur în termen de 14 zile

  Opțiuni de plată diverse:

  • Ramburs la curier
  • Cu card online prin EuPlatesc
  • Transfer bancar

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

KLINOZYME – Detergent trienzimatic concentrat

KLINOZYME este un detergent trienzimatic concentrat destinat curățării instrumentarului și dispozitivelor medico-chirurgicale. Formulă inovativă ce conține un amestec trienzimatic (amilază, protează, lipază) și un mix de surfactanți cu bună capacitate de umectare, micelizare și spumare redusă.

Indicații de utilizare: curățarea instrumentarului medical și dispozitivelor medico-chirurgicale prin curățare manuală, automată sau în băi cu ultrasunete.

Metoda de aplicare Concentrația soluției de lucru Timp de acțiune
Curățare manuală/băi cu ultrasunete 0,25%÷0,5% – nivel mediu de murdărie 5 minute
0,25%÷0,5% – nivel ridicat de murdărie 15 minute
Curățare automată 0,25%÷0,5>#/td### *50 minute

*timpul de curățare depinde de modelul echipamentului și programul selectat.

Mod de utilizare:

Produsul se utilizează sub formă de soluție gata de lucru de 0,25%/0,5%. Exemplu de preparare pentru 1L soluție 0,5%: 5ml Klinozyme + 995ml apă potabilă. Pentru eficiență ridicată se recomandă utilizarea soluției gata de lucru cu temperaturi cuprinse între 25÷30oC, timp de contact de 5 minute. Pentru instrumentarul cu depozite mari de material organic se recomandă creșterea timpului de contact până la 15 minute sau utilizarea unei concentrații de 1% sau 1.5%.

Plasați instrumentarul/elementele demontabile și destinate curățării prin imersie ale dispozitivelor medicale în cuva cu soluție gata de lucru pentru curățare, în care lichidul trebuie să acopere total suprafețele, iar pentru goluri/lumenuri se recomandă umplerea totală cu lichid.

După timpul de contact se curăță cu apă caldă sub jet moderat, iar pentru zonele cu urme vizibile se poate utiliza o lavetă/burete moale curat. Dacă după aplicarea procedurii de spălare rămân depozite organice substanțiale se recomandă reaplicarea procedurii inițiale, așa cum este descrisă mai sus.

Soluția se va reutiliza timp de maxim 72 de ore sau dacă devine prea murdară, atunci se va schimba. O soluție cu grad mare de încărcare cu materii organice face dificilă curățarea instrumentarului.

Nu se recomandă amestecarea produsului cu alți agenți de curățare/dezinfectanți.

Este recomandată imersarea instrumentarului murdar în soluția de curățare imediat după utilizare, deoarece uscarea resturilor organice influențează puternic modul de curățare al acestora.

Klinozyme este compatibil cu majoritatea materialelor precum: oțel inoxidabil, cupru, aluminiu, zinc, sticlă, ceramică, teflon, plastic, cauciuc.

Produsul nu decolorează, nu pătează, nu albește.

După etapa de curățare a instrumentarului este necesară dezinfectarea/sterilizarea chimică la rece, în funcție de particularitățile materialelor din care sunt confecționate.

 

Ingrediente: apă demineralizată, >15% surfactanți non-ionici, >10% surfactanți amfoterici, umectanți, degresanți, agenți de chelatizare, reglare pH și parfum, amestec trienzimatic (proteaze, amilaze, lipaze).

Categorie de utilizare: profesionali, industriali.

Brand

Klintensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KLINOZYME – Detergent trienzimatic concentrat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.