OXOKLIN Dezinfectant de nivel inalt

în Scu: KLI520OX
în stoc

48,20 lei216,90 lei

  Livrare rapida oriunde in tara in 2-5 zile lucratoare

  Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON

  Fără taxe suplimentare pentru kg sau km exterior

  Retur în termen de 14 zile

  Opțiuni de plată diverse:

  • Ramburs la curier
  • Cu card online prin EuPlatesc
  • Transfer bancar

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

OXOKLIN Dezinfectant de nivel inalt

OXOKLIN este un dezinfectant cu activitate ridicată de oxidare, pe bază de peroxizi stabilizați, foarte eficient împotriva tuturor tipurilor de microorganisme: bacterii, levuri, fungi și virusuri. Peroxidul de hidrogen funcționează prin producerea de radicali liberi hidroxil distructivi care pot ataca lipidele membranei, ADN-ul și alte componente celulare esențiale, având astfel o putere mare de dezinfectare.

Grupa principală: 1

Tipul de produs: TP2

Domeniu de utilizare: Dezinfectant care nu este destinat aplicării directe la oameni sau animale.

Aria de aplicare: Dezinfectarea suprafețelor din unități sanitare, laboratoare medicale, instituții publice (școli, azile de bătrâni, hoteluri, săli de sport, săli de conferință, aeroporturi, gări, hale industriale etc.) precum și cele din domeniul casnic. Suprafețe care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale.

Dezinfectarea instrumentarului medical (seturi pentru intervenții chirurgicale invazive/minim invazive, intervenții din zona stomatologică), endoscoape, laparoscoape și alte elemente critice ale echipamentelor/dispozitivelor medicale.

Indicații de utilizare:

OXOKLIN este utilizat pentru curățarea și dezinfectarea:

✓ Suprafețelor de diverse tipuri din unități sanitare, laboratoare medicale;

✓ Suprafețelor din instituții publice;

✓ Suprafețelor din domeniul casnic;

✓ Dezinfectarea instrumentarului medical/dispozitivelor medicale.

Dezinfectantul OXOKLIN se aplică direct pe toate suprafețele sub formă de soluție gata de lucru 3%, cu acțiune bactericidă, levuricidă, fungicidă, micobactericidă și virucidă, respectând timpii de contact specificați.

Se aplică direct prin pulverizare pe suprafața ce trebuie tratată sau pe o lavetă curată. Ștergeți bine suprafața ce se dorește a fi tratată. Nu necesită clătire.

Dezinfectarea prin imersie totală a instrumentarului medical (curat/murdar) se face prin plasarea acestuia într-o soluție de concentrație 5%, în cuva specială prevăzută cu capac, timp de 15 minute. După dezinfectarea instrumentarului, acesta se clătește cu apă sterilă.

Recomandări de utilizare:

În timpul utilizării, trebuie să vă echipați corespunzător. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție, echipament de protecție a ochilor și a feței, iar pentru nebulizare este necesar echipament de protecție a feței și a căilor respiratorii, vezi detalii în fișa cu date de securitate a produsului.

Compatibilitate cu materiale: oțel inoxidabil, PVC, polipropilenă, polietilenă, silicon, sticlă, cauciuc.

Nu corodează aluminiul, oțelul, inoxul, oțelul cositorit, materialele plastice precum teflonul, PE, PP și PS. Corodează fierul. Nu este recomandat pentru utilizarea pe materiale din cupru.

Nu se recomandă utilizarea pentru pre-dezinfectarea instrumentarului din crom și nichel, cu urme vizibile de deteriorare/uzură.

Compoziția chimică la 100 g produs:

Substanțe active: 100 g produs conține ca substanță activă:
5% Acid peracetic, CAS: 79-21-0, EC: 201-186-8; 11% Peroxid de hidrogen CAS: 7722-84-1, EC: 231-765-0; 1,5% Etanol CAS: 64-17-5, EC: 200-578-6.
Alte ingrediente: acid acetic și agenți stabilizanți.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5998BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Brand

Klintensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OXOKLIN Dezinfectant de nivel inalt”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.