PROXY RTU – Dezinfectant PROFESIONAL

în Scu: KLI27RTU
Nu se afla in stoc

10,85 lei59,04 lei

  Livrare rapida oriunde in tara in 2-5 zile lucratoare

  Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON

  Fără taxe suplimentare pentru kg sau km exterior

  Retur în termen de 14 zile

  Opțiuni de plată diverse:

  • Ramburs la curier
  • Cu card online prin EuPlatesc
  • Transfer bancar

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

PROXY RTU – Dezinfectant PROFESIONAL

Dezinfectant profesional – KLINTENSIV® PROXY RTU soluție dezinfectantă gata de lucru, ce conține săruri cuaternare de amoniu și biguanidă. Prezintă spectru larg de acțiune dezinfectantă. Fără aldehide, fenoli, peroxizi, alcooli sau clor. Formulă eficientă pentru curățarea și dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure și instrumentar medical/dispozitive medicale.

Grupa principală: 1

Tipul de produs: 2

Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni și animale.

Aria de aplicare: Dezinfecția și curățarea instrumentarului/dispozitivelor medicale, suprafețelor de lucru, pavimentelor, obiectelor de inventar specifice din unitățile sanitare.

Indicații de utilizare:

Metoda de aplicare Concentrația soluției de lucru/doza de aplicare Timp de acțiune
Pulverizare 100%, 20÷50ml/1m2 5/60 minute
Imersie 100%, acoperire totală cu lichid 5/60 minute

 

KLINTENSIV® PROXY RTU este utilizat pentru:

 • Dezinfectarea suprafețelor – de diverse tipuri din spitale, clinici, cabinete medicale de familie, unități primire urgențe, cabinete stomatologice, laboratoare de analiză;
 • Pre-dezinfectarea instrumentarului medical/dispozitive medicale – din materiale dure, invazive/noninvazive;

Poate fi utilizat și pentru dezinfectarea suprafețelor echipamentelor medicale/dispozitivelor medicale neinvazive și altor obiecte (stetoscoape, termometre, electrozi EKG, sonde ecografice, clești pentru monitorizarea funcțiilor vitale ale pacienților, aparate de ventilație artificială, incubatoare, echipamente specifice laboratoarelor de analize medicale, mese de lucru, scaune funcționale pentru stomatologie, amprente dentare ș.a.).

 • Dezinfectarea suprafețelor dure neporoase – din spații publice și private.

 

Mod de utilizare:

 • Pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor: se aplică produsul ca atare, utilizând un pulverizator manual, direct pe zona care necesită curățare și dezinfectare. Produsul se aplică uniform pe întreaga suprafață, se lasă să acționeze minim 10 minute. Nu necesită clătire.
 • Curățarea și pre-dezinfectarea instrumentarului/dispozitivelor medicale: se utilizează produsul ca atare. Instrumentarul murdar este plasat în cuva cu soluție și acoperit total de lichid. Timp de contact minim 5 minute. După timpul de imersie instrumentarul este clătit cu apă potabilă.
 • Pentru eficacitate sporicidă se recomandă un timp de contact de 60 minute.

 

Poate fi aplicat direct pe suprafețe din: materiale textile, plastic, metal (acoperit prin vopsire/galvanizare, cupru, aluminiu, 314L, 316L, alimentar/industrial), cauciuc, teflon, silicon, lemn, ceramică, gips, preparat pentru amprente stomatologice, sticlă, pavimente (beton, gresie, lemn, marmură, rășină, linoleum, covoare/mochete).

Acest produs este destinat pentru uz profesional și se va folosi în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unității medicale. Se utilizează cu mănuși de protecție. Se recomandă a fi manipulat în acord cu cerințele de protecție a personalului (vezi SDS produs). Produsul se păstrează închis, în ambalajul original, la temperatura camerei. Este indicat a se evita amestecul produsului cu alte produse biocide sau detergenți.

 

Compoziția chimică la 100 g produs:

Substanțe active:

0,36% Clorură de didecildimetilamoniu, nr. CAS: 7173-51-5, CE: 230-525-2;

0,056% Compuși cuaternari de amoniu cloruri de benzil C12-C18-alchildimetil nr. CAS: 68391-01-5, CE: 269-919-4;

0,026% Poli(hexametilenbiguanidă), nr. CAS: 1802181-67-4.

Alte ingrediente: surfactanți, chelatizanți și apă.

 

Categorie de utilizare: profesionali, industriali.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5563BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Brand

Klintensiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PROXY RTU – Dezinfectant PROFESIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanrotex Medical intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre produs pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.